<< Atgal

Šiemet Nidoje prasidėjo jau penktoji tarptautinė krepšinio stovykla „Team97 Nida Camp”, kuri tęsis iki rugpjūčio 8 dienos . Kaip jau tapo įprasta, į stovyklą atvyko krepšininkai ir treneriai iš įvairiausių pasaulio šalių. Šiais metais stovykloje dalyvauja virš 200 jaunųjų  krepšininkų ir trenerių iš 18 pasaulio šalių.

Stovyklos organizatoriai pasidžiaugė ne tik gausiu dalyvių skaičiumi iš Europos, bet ir iš tokių egzotinių šalių kaip Uzbekistanas, Indija ir Tailandas.

„Team97” vadovas G.Blockis pasidžiaugė, kad į stovyklą dirbti atvyko puikūs krepšinio specialistai iš Lietuvos: D.Sirtautas, R.Radvila, A.Brusokas, R.Rakutis, T.Keršis bei M. Masilionis.

Savo žinias bei sukauptą krepšinio patirtį stovyklos dalyviams perduos krepšinio treneriai iš Italijos - C.Trisoglio bei G.Gebbia, Argentinos -Ch.Crudeli, Ispanijos - F.Banobre bei Marc Estany Solsona ir Serbijos - V.Bakič.

Smagu pažymėti, kad jau pirmosiomis dienomis tarptautinę krepšinio stovyklą „Team97 Nida Camp” aplankė ypatingi svečiai - tai legendiniai olimpiniai čempionai A.Sabonis ir V.Chomičius bei  Lietuvos  vyrų krepšinio rinktinės vyr.treneris J.Kazlauskas. Svečiai nusifotografavo su jaunaisiais krepšininkais bei pabendravo su stovyklos organizatoriais.